Werken bij Zwempret?

Waarom bij ons komen werken?
Zwemmen is niet alleen een geweldige manier om in vorm te blijven, maar het is ook een belangrijke vaardigheid om te hebben, vooral in een land als Nederland dat bekend staat om zijn waterwegen en grachten. Als zweminstructeur bij een zwemschool in Amsterdam, zou je een belangrijke rol spelen bij het aanleren van deze vaardigheid aan kinderen van alle leeftijden en niveaus.

Maar werken bij een zwemschool is meer dan alleen het overbrengen van zwemtechnieken. Als instructeur ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je kinderen, en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen en groeien. Je hebt de mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van mensen door hen te helpen hun angsten te overwinnen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun doelen te bereiken.

Daarnaast biedt werken bij een zwemschool in Amsterdam ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een gezellig team. Je zult werken met collega’s die net zo gepassioneerd zijn als jij over het delen van hun liefde voor zwemmen. 

Kortom, werken bij een Zwempret Amsterdam biedt niet alleen de mogelijkheid om je passie voor zwemmen te delen, maar ook om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Het is een uitdagende en lonende baan die veel voldoening kan geven.

Zweminstructeur
Ben jij gepassioneerd over zwemmen en vind je het leuk om deze vaardigheid aan anderen te leren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren zweminstructeur om ons team te versterken.

Als zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Je hebt een passie voor het aanleren van de juiste zwemtechnieken en het vergroten van het zelfvertrouwen van je leerlingen in het water. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid van je leerlingen en het creëren van een ondersteunende en positieve leeromgeving.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een erkend zweminstructeursdiploma en aantoonbare ervaring als zweminstructeur. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om op een duidelijke en begrijpelijke manier instructies te geven aan je leerlingen. Je bent ook in staat om individuele behoeften te herkennen en hierop in te spelen om zo de voortgang van je leerlingen te bevorderen.

Als zweminstructeur bij ons kun je rekenen op een uitdagende en lonende baan. Je werkt in een enthousiast en betrokken team van professionals die zich inzetten om de beste zwemlessen te bieden aan onze leerlingen. Je hebt de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de veiligheid en het plezier van het zwemmen.

Dus, ben jij de ervaren zweminstructeur die we zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Sollicitatie formulier